Contact

Op dit moment ben ik een nieuw boek aan het schrijven, in de Engelse taal. Om tijd hiervoor te winnen ben ik even niet te vinden op sociale media. Ook biedt de site joostvandernet voorlopig geen mogelijkheid tot het plaatsen van reacties. Jammer, want gesprekken met anderen, in welke vorm dan ook, helpen vaak verder.  
Het is wel mogelijk om een-op-een contact met mij te leggen over alles wat ik in deze website online heb gezet, en wel via het mailadres: joost[ad]joostvandernet.nl

NB: ik reageer alleen op mails die betrekking hebben op de onderwerpen en thema's als gepubliceerd op deze website. Het kan soms even duren voordat ik toekom aan de beantwoording van een mail.

Contact in ENGLISH

It is with the utmost care that I have written my texts dedicated to classical music on LP. Of course, it is very well possible that I am wrong concerning some technical detail or that you would like to know more. In these cases, please feel free to contact me at joost[ad]joostvandernet.nl

Please note that I reserve the right not to respond to your mail if you engage in what are clearly not technical matters but matters of taste.
Also, it may take some time before I will be able to respond to your message.